luni, decembrie 11, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smLucian Rusu: Am discutat la Palatul Victoria despre rezultatele activităților desfășurate de...

Lucian Rusu: Am discutat la Palatul Victoria despre rezultatele activităților desfășurate de inspectorii guvernamentali

Lucian Rusu, secretar general adjunct al Guvernului României, a discutat la Palatul Victoria despre rezultatele activităților desfășurate de inspectorii guvernamentali și a evaluat eficiența acțiunilor lor în asigurarea unei guvernări transparente și responsabile.

Lucian Rusu: „Am discutat la Palatul Victoria despre rezultatele activităților desfășurate de inspectorii guvernamentali și am evaluat eficiența acțiunilor lor în asigurarea unei guvernări transparente și responsabile”.

„Sunt multe provocări, dar vom găsi soluții pentru a depăși obstacolele și pentru a continua să îmbunătățim procesul de inspecție și control”, a spus liberalul.

„Colaborarea interinstituțională a fost un aspect esențial al discuțiilor, iar ambiția noastră este de a consolida eforturile comune pentru buna funcționare a sistemului guvernamental”, a transmis Secretarul General Adjunct al Guvernului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente