Acasă Locale Stiri Satu Mare Lucrările la drumul Mădăras -Tășnad au fost finalizate

Lucrările la drumul Mădăras -Tășnad au fost finalizate

Lucrările de modernizare a drumului județean DJ108L, care leagă orașul Tășnad de localitatea Mădăras, au fost finalizate.

Acest sector de drum, greu practicabil în urmă cu 3 ani, a fost modernizat pe o lungime de 33,4 kilometri, timpul de rulare a autovehiculelor fiind acum redus considerabil.

Președintele Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus, împreună cu specialiști din cadrul Consiliului Județean Satu Mare și reprezentanți ai constructorului, au verificat lucrările începute în urmă cu 36 de luni și au semnat actele pentru recepția finală a lucrărilor.

Odată cu lucrările de refacere a infrastructurii rutiere, timpul de rulare a autovehiculelor pe acest tronson de drum județean a fost redus considerabil.

Pe lângă modernizarea structurii rutiere, au mai fost realizate lucrări de colectare a apelor, au fost amenajate drumuri laterale cu accese la proprietăți și au fost reabilitate mai multe poduri prin extinderea suprastructurii, extinderea și repararea culeilor, amenajarea albiei, racordări cu terasamente.

Lucrările, în valoare totală de 54,9 milioane de lei, au fost executate de Antrepriza de Reparații și Lucrări – ARL Cluj S.A.

Contractul de finanțare a fost încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL I).

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente