Acasă Locale Stiri Satu Mare Ludovic Orban la pas prin Satu Mare

Ludovic Orban la pas prin Satu Mare

Vineri, 17 mai, președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, s-a aflat în municipiul Satu Mare, acolo unde a participat la o conferință de presă alături de liderii locali ai partidului.

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc la sediul Partidului Național Liberal Satu Mare, liderul PNL Ludovic Orban a declarat că așteaptă o participare cât mai mare la alegerile europarlamentare din 26 mai și, totodată, i-a îndemnat pe cetățeni să voteze în favoarea referendumului. De asemenea, întrebat despre obiectivul PNL la alegeri, Orban a răspuns scurt și la obiect: ,,să batem PSD-ul”.

,,Cu fiecare ocazie, noi vom îndemna cetățenii români să se prezinte la vot în număr masiv, să voteze în favoarea referendumului convocat de președintele României, care pune două întrebări simple, precise, pe care orice român le înțelege. […] Dreptul la vot este un drept fundamental. Puterea în societate este deținută de cetățeni, iar această putere trebuie exercitată de fiecare cetățean. Să se prezinte la vot și să voteze alternativa la actuala putere. […] Obiectivul nostru este să batem PSD-ul și depunem toate eforturile. Orice român trebuie să înțeleagă că dacă votează Partidul Național Liberal are șanse foarte mari să scape de PSD”, a declarat Ludovic Orban.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente