Acasă sus Lume puțină la Ziua Botizului

Lume puțină la Ziua Botizului

Ziua comunei Botiz, ajunsă la cea de a zecea ediție, s-a desfășurat duminică. Botizenii au avut posibilitatea să se distreze mai ales că au fost invitate trupe foarte cunoscute.

Manifestările au început la ora 11.00 cu defilarea fanfarei și a majoretelor, după care au urmat depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din localitate. La ora 11.20 a avut loc deschiderea oficială a Zilei comunei Botiz, unde au urcat pe scena reprezentantii ai mai multor partide politice, printre care amintim, primarul, Roca Iosif, Petre Muresan, europarlamentarul PDL , președintele PDL Cluj , Daniel Buda ” Am ținut să fac acest lucru din respect fata de aceasta comunitate. O comunitate care este un exemplu de comuniune interconfesionala, de comuniune politică dar mai ales o comunitate de oameni extrem de gospodari. Intrând în comuna Botiz ai impresia că esti într-o alta lume… O lume în care parcă iti este frica și să suspini pentru a nu strica normalitatea lăsată de Dumnezeu și asezată de oameni. Cei care aveti ocazia, nu ezitati sa vizitati comuna Botiz pentru că aveți ce vedea declara europarlamentarul Daniel Buda. Dupa luarile de cuvant a urmat premierea cuplurilor de aur din comună.

Programul a continuat cu miniconcertul de prânz al fanfarei (ora 12.00), spectacolul elevilor din Botiz (12.30) și spectacolul sportivilor botizeni (14.30). Pe scenă au mai urcat apoi Ansamblul “Românașul” (ora 15.30), interpretele Suzana Toader (15.50) și Năstăcuța Iuga (17.30), spectacolul folcloric sa încheiat, la ora 18.15, de cunoscutul interpret sătmărean Petrică Mureșan.
Interpreta Bianca Rus ia încântat pe botizeni cu muzică de petrecere, de la ora 19.00, urmând ca de la ora 19.45 concursul Miss Botiz 2014 sa incante publicul prin eleganta concurentelor.
Seara a fost dedicată numelor grele care au ales să evolueze la această ediție a Zilei Botizului. Astfel, cu începere de la ora 21.00 pe scenă au urcat trupa “Alb și Negru”, iar de la ora 22.00 trupa Omega alături de Benko Laszlo și trupa Megapolis (Ungaria).
Cel mai așteptat moment al serii a fost concertul susținut de trupa Talisman care a evoluat de la ora 23.00. Ziua comunei Botiz s-a încheia cu un regal foc de artificii.
A.P.

1 COMENTARIU

  1. Cine-i agramatul asta, care semneaza doar cu initiale? Parca era mai valabil biet sarmanul ceteras Negrea. Parerea mea…

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente