Acasă Locale Mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele suspectului de tâlhărie

Mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele suspectului de tâlhărie

Bărbatul de 34 de ani, din Giurtelecu Hododului, reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost arestat pentru 29 de zile de către magistrații Judecătoriei Carei.

Luni, 29 iulie, Attila R. și-a tâlhărit propria mătușă, lăsând-o căzută în stare de inconștiență în casă, femeia fiind găsită de vecinii ce au anunțat Poliția. Suspectul a pătruns în locuința mătușii sale cu intenția de a fura bani și mâncare, a fost surprins însă de femeie și a devenit violent, lovind-o de mai multe ori în cap. Înainte de a fugi de la locul faptei, bărbatul a furat și un telefon mobil.

Suspectul, condamnat în trecut și pentru comiterea altor infracțiuni cu violență, este încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente