vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăReligieMantia magică a sărbătorilor de iarnă se așterne peste orașul nostru. Noi...

Mantia magică a sărbătorilor de iarnă se așterne peste orașul nostru. Noi imagini cu decorațiunile festive

În mai puțin de o săptămână, pe data de 30 noiembrie mai exact, cel mai probabil în jurul orei 17 – 18 dacă este să ne luăm după anii trecuți, se pornește iluminatul festiv în centrul reședinței de județ.

Se lucrează în ritm susținut la împodobirea orașului, în Parcul Central fiind amplasat deja frumosul brad, mai multe ornamente luminoase, în copaci sunt puse deja instalații cu mii de beculețe iar în cursul zilei de astăzi au fost puse pe cele două alei și căsuțele în care meșteri populari își vor vinde produsele tradiționale.

În jurul prânzului i-am surprins pe angajații Primăriei în timp ce montau frumoși îngerași în sensul giratoriu din Centru.

Cert este că încet – încet intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă iar municipalitatea ne oferă un cadru de vis în care să petrecm momente de neuitat alături de cei dragi.

Informații detaliate despre Târgul de Crăciun găsiți accesând aces link: https://www.jurnaluldesatumare.ro/iluminatul-festiv-se-porneste-de-sfantul-andrei-fara-foc-de-artificii-de-anul-nou/

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente