sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusMarele Premiu al Emiliei Romagna: Max Verstappen se teme de Ferrari dar...

Marele Premiu al Emiliei Romagna: Max Verstappen se teme de Ferrari dar speră să câștige la Imola

Max Verstappen este precaut cu privire la provocarea cu care Red Bull s-ar putea confrunta de la McLaren și Ferrari la Imola în Marele Premiu al Emiliei Romagna din acest weekend, după victoria lui Lando Norris la Miami și a spus că echipa sa trebuie să „facă lucrurile 100% corecte” la Imola.

Olandezul, care se luptă pentru al patrulea campionat consecutiv la piloți, a pierdut în fața lui Lando Norris la Miami în urmă cu două săptămâni, a doua sa înfrângere în șase curse din acest sezon. Norris a fost victorios în Formula 1 datorită McLaren modernizat.

Când Carlos Sainz și Charles Leclerc au terminat unu-doi la Marele Premiu al Australiei din martie, Ferrari a fost cealaltă echipă care a refuzat Red Bull o victorie în acest sezon. Echipa italiană va aduce primul pachet major de upgrade al anului la prima cursă europeană a campaniei.

„Nu răspunde. Aceste lucruri sunt deja planificate. Nu este ca și cum o echipă vine cu upgrade-uri și noi spunem: „oh, trebuie să punem ceva împreună”. Este deja în pregătire”, a spus Verstappen, citat de Sky Sports.

„Suntem mulțumiți de asta, dar, firește, trebuie să continui să împingi, deoarece echipele din spate vin din urmă. Așa cum am văzut în Miami, când nu facem lucrurile 100% bine, ele sunt înainte. Trebuie să încercăm să ne asigurăm că nu avem prea multe astfel de weekend-uri”, a adăugat el.

Red Bull a câștigat toate cele 22 de curse, cu excepția uneia, în sezonul precedent, iar Ferrari era gata să reducă diferența față de campionii constructorilor în exercițiu și să lanseze o campanie de succes în 2024. Cu toate acestea, revizia extinsă a McLaren din Miami a creat posibilitatea interesantă a victoriilor în trei curse.

„Ferrari are un upgrade mare. Este dificil să știm unde vom fi”, a adăugat Verstappen.

„McLaren are un upgrade foarte mare și vom afla doar aici cât de bun va fi acest upgrade, deoarece este întotdeauna nevoie de un pic de timp pentru a ajunge la controlul lucrurilor. Este vorba despre mici detalii care pot face o mare diferență în timpii pe tur uneori, mai ales pe o pistă precum Miami, care este sensibilă”, a spus pilotul Red Bull.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente