sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusViziunea și planurile lui Adrian Cozma pentru Satu Mare

Viziunea și planurile lui Adrian Cozma pentru Satu Mare

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a prezentat luni, în cadrul unei conferințe de presă, un alt proiect prioritar pe care dorește să-l realizeze în următorul mandat la conducerea județului.

Publicăm integral declarația sa:

Fie din fonduri europene, fie prin parteneriate publice-private, cu asociațiile de producători, vrem să realizăm aceste parcuri și depozite pentru producătorii locali, în așa fel încât produsele lor să poată fi comercializate mai ușor atât în piețe, cât și în magazine și supermarketuri. Halmeu și zona Tășnad-Carei sunt două locații potrivite pentru realizarea lor.

În afară de târgurile și piețele din localități, toate aceste produse trebuie să se regăsească și în rețelele de magazine. Vom identifica soluții pentru depozitarea, ambalarea produselor şi posibilitatea de a fi livrate în sistemul comercial standard.

Vom identifica un teren potrivit și vom construi acest parc pentru a stimula producția. Dacă vom avea produse mai multe, ele vor trebui stocate în condiții bune pentru a putea fi livrate comercianților și magazinelor.

Nu în ultimul rând, vom face demersuri și vom redeschide târgurile de animale în localitățile județului. Vom face expoziții și vom stimula creșterea și comercializarea animalelor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente