Acasă Locale Stiri Satu Mare Mașină furată din Germania descoperită la Petea

Mașină furată din Germania descoperită la Petea

vama petea sm

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat și indisponibilizat un microbuz marca Renault, în valoare de aproximativ 18.000 euro, care era căutat de autoritățile din Germania pentru confiscare.

Ieri, 16 decembrie 2015, în jurul orei 20.00, s-a prezentat în P.T.F. Petea, jud. Satu Mare, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul german Karl F., în vârstă de 57 de ani, conducând un microbuz marca Renault Master, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noștri au constatat că mașina figurează în bazele de date ca fiind căutată pentru confiscare, alertă introdusă, în bazele de date ale Interpol, de către autoritățile din Germania, din data de 12.12.2015.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 18.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea, până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Codul Penal.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente