Acasă Locale Stiri Satu Mare Mașină furată din Satu Mare descoperită în Maramureș

Mașină furată din Satu Mare descoperită în Maramureș

masina

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare, sprijiniți de polițiștii  Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, au prins doi bărbați  bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

          În urma anchetei derulate, în acest caz, s-a stabilit faptul  că, la data de 8 ianuarie 2016, în jurul orelor 02.30,  Cosmin L., de 24 de ani și Dănuț T., de 23 de ani, au sustras prin efracție, un autoturism, din parcarea unui supermarket, situat pe strada Decebal, din municipiul Satu Mare.

        Imediat după comiterea faptei, cei doi s-au deplasat spre municipiul Baia Mare, Cosmin L. s-a deplasat cu autoturismul sustras, iar Dănuț T. cu un alt autoturism.

       În apropierea municipiului Baia Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, Cosmin L. a pierdut controlul volanului, a avariat autoturismul, apoi l-a abandonat, fiind prins la scurt timp de polițiști, pe raza județului Maramureș.

        În tot acest timp polițiștii erau pe urmele lui Dănuț T., care încercând să scape de oamenii legii, s-a reîntors spre municipiul Satu Mare, dar a fost oprit în trafic pe raza localității Livada, județul Satu Mare.

În urma activităților specifice desfășurate oamenii legii au reușit prinderea în flagrant și reținerea celor doi, care au fost încarcerați în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea polițiștii au reușit recuperarea prejudiciului în valoarea de aproximativ 30000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

       Acțiunea, derulată sub supravegherea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente