Acasă Locale Stiri Satu Mare Măsuri de prevenire a gripei porcine în Satu Mare

Măsuri de prevenire a gripei porcine în Satu Mare

12647854_434330446763909_244916790_nPrefectul, Eugeniu Avram, a convocat Grupul de suport tehnic pentru asistență medicală de urgență în caz de dezastre și epidemii, ca urmare a apariției gripei porcine în Ucraina. Ședința a avut loc la Consiliul Județean astăzi, 2 februarie.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare a fost înștiințat de către IGSU despre situația gripei porcine pe teritoriul Ucrainei. Prefectul, Eugeniu Avram, a solicitat instituțiilor cu atribuții în domeniul epidemiologic vigilența maximă și profesionalism. Toate acestea pentru a preveni gripă porcină în județul nostru.

Ședința CJSU va avea loc miercuri, 3 februarie, de la ora 10.00, în sala mică a Palatului Administrativ.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente