joi, septembrie 28, 2023
AcasăSportLocalMaya Dihenes - campiona României la judo

Maya Dihenes – campiona României la judo

Judoka antrenorului Terely Mihály, cu dublă legitimare la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare și CS Unio Satu Mare, au avut evoluții excelente la Campionatul Național U13 și U15, de la Arad.

Maya Dihenes, care anul acesta a câștigat deja o medalie de bronz la Naționalele U14, la sfârșitul săptămânii trecute a reușit performața de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând medalia de aur la U13.

La categoriile U13 și U15 alți doi elevi pregătiți deantrenorul Terely Mihály au obținut primele medalii la Naționale: Thiruvadi Alesszia și György Bettina s-au clasat pe locurile 3 ale categoriilor, la care au concurat, obținând astfel medaliile de bronz.

La U13 Szilágyi Emma s-a clasat pe locul 7.

De remarcat că doi sportivi de la CSM Olimpia Satu Mare-CS Unio s-au deplasat alături de antrenoarea Ramona Igna la Domaszék, Ungaria, unde au participat la o competiție internațională de tradiție, Tökmag Kupa. La categoria de vârstă U12 Elias Borca a obținut medalia de bronz, iar Orosz Stefánia s-a clasat pe locul 5.

Loc onorabil pentru Paula Pastiu la Cupa Europei

Judoka Clubului Sportiv Municpal Olimpia Satu Mare, Paula Pastiu a participat la sfârșitul săptămânii trecute laMalaga în Spania la Cupa Europei, competiție destinatăjuniorilor sub 21 ani.

La acestă competiție au participat 309 judoka, reprezentând 22 de națiuni.

Eleva antrenorului Marian Halas s-a clasat pe un onorabil loc 5.

Tot în acest week-end Adina Micaș a participat la Cupa Europei de cadeți U18 de la Bielsko Biala, Polonia. Din păcate sportiva sătmăreancă a fost eliminată în tururile eliminatorii.

Ambele judoka au participat la aceste competiții alături de loturile naționale ale României.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente