Acasă Sport International Messi suferă de o formă de autism

Messi suferă de o formă de autism

Cel mai bun fotbalist al lumii în ultimii ani ar suferi de Sindromul Asperger.Dezvăluirea a fost făcută de Romario, fostul mare atacant brazilian.

„Știați că Messi are Sindromul Asperger? E o formă ușoară de autism, care îi oferă o concentrare mult mai mare decât a celorlalți? Newton și Einstein au avut acest sindrom, iar Messi sper să se autodepășească și să continue să ofere momente superbe în fotbal”, a scris fostul campion mondial pe pagina sa de Twitter.
Romario, care a evoluat și el la FC Barcelona, nu a precizat care este sursa anunțului său.

Sindromul Asperger este o formă ușoară de autism și se caracterizează printr-o tulburare a dezvoltării. Cei care au acest sindrom comunică mai greu cu semenii, dar excelează într-un anumit domeniu. De asemenea, ei au un coeficient de inteligență peste medie.

Potrivit unor studii, Albert Einstein, Isaac Newton și chiar și Wolfgang Amadeus Mozart ar fi suferit de sindromul Asperger.

Lionel Messi are 26 de ani și a cucerit de patru ori Balonul de Aur. În cele 383 de meciuri jucate în toate competițiile pentru gruparea catalană, argentinianul a marcat 318 goluri.

1 COMENTARIU

  1. Iar v-a luat doar dupa niste barfe ca sa faceti o stire….Daca va dati jurnalisti adevarati cautati stiri cu adevarat importante pentru populatie.

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente