Acasă Sport International Messi suferă de o formă de autism

Messi suferă de o formă de autism

Cel mai bun fotbalist al lumii în ultimii ani ar suferi de Sindromul Asperger.Dezvăluirea a fost făcută de Romario, fostul mare atacant brazilian.

„Știați că Messi are Sindromul Asperger? E o formă ușoară de autism, care îi oferă o concentrare mult mai mare decât a celorlalți? Newton și Einstein au avut acest sindrom, iar Messi sper să se autodepășească și să continue să ofere momente superbe în fotbal”, a scris fostul campion mondial pe pagina sa de Twitter.
Romario, care a evoluat și el la FC Barcelona, nu a precizat care este sursa anunțului său.

Sindromul Asperger este o formă ușoară de autism și se caracterizează printr-o tulburare a dezvoltării. Cei care au acest sindrom comunică mai greu cu semenii, dar excelează într-un anumit domeniu. De asemenea, ei au un coeficient de inteligență peste medie.

Potrivit unor studii, Albert Einstein, Isaac Newton și chiar și Wolfgang Amadeus Mozart ar fi suferit de sindromul Asperger.

Lionel Messi are 26 de ani și a cucerit de patru ori Balonul de Aur. În cele 383 de meciuri jucate în toate competițiile pentru gruparea catalană, argentinianul a marcat 318 goluri.

1 COMENTARIU

  1. Iar v-a luat doar dupa niste barfe ca sa faceti o stire….Daca va dati jurnalisti adevarati cautati stiri cu adevarat importante pentru populatie.

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente