Acasă Politica Nițu spune că a transmis DNA și DIICOT cererile de urmărire penală...

Nițu spune că a transmis DNA și DIICOT cererile de urmărire penală în cazurile Silaghi și Videanu

Procurorul general al Parchetului instanței supreme, Tiberiu Nițu, a declarat, luni, că a trimis la DNA și DIICOT cererile de urmărire penală venite de la președintele Traian Băsescu în cazurile fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi și fostului ministru al Economiei Adriean Videanu. Tiberiu Nițu a precizat că astfel se va putea crea cadrul procesual ca să se administreze probe.

„Exista o o formalitate în sensul de procedură care trebuie urmată, pentru că dreptul în sine presupune proceduri. Nu am făcut decât să respectăm procedura”, a spus Tiberiu Nițu, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Procurorul general al Românei a precizat că se așteaptă și răspunsul de la Senat în cazul cererii de urmărire penală pentru ministrului Economiei Varujan Vosganian.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente