Acasă Locale Stiri Satu Mare Meșteșugari din Satu Mare și din Ardeal prezinta creatiile

Meșteșugari din Satu Mare și din Ardeal prezinta creatiile

Caffe-concertJoi, 5 februarie, cu începere de la ora 17.00, la invitația Asociației Culturale „Poarta de Aur” meșteșugari din Satu Mare și din Ardeal vor putea fi întâlniți alături de creațiile lor în incinta District 15, str. Ștefan cel Mare 15 pentru ca prin discuții despre creație, meșteșuguri și multe altele, să își facă cunoscute pe viu creațiile unicat precum și procesul de creație, în mod aparte.

Omul lunii februarie: Oana Tarța, artist textilist-fotograf, creatorul, administratorul și angajatul Atelierului care poartă numele Studio2.

Creațiile cu care este prezentă de ani de zile la expozițiile meșteșugărești și târgurile Asociației Culturale „Poarta de Aur” denotă spiritul vesel și creativitatea deosebită într-o atmosferă de jovialitate pe care o simțim din plin când suntem în prezența Oanei.

Vizitatorii vor avea ocazia să vadă la District 15 atelierul de muncă al Oanei și vor putea participa la o creație comună împreună cu ea: într-o muncă de echipă se va face o pătură deosebită la care fiecare participant poate să își adauge propria bucățică de lume colorată…

Evenimentul „MeșteșugArt în District” dorește să perpetueze aceste întâlniri care au ca scop târgul și creațiile meșteșugărești, în prima zi de joi din fiecare lună. Sunt așteptați toți iubitorii de artă, meșteșuguri sau artă decorativă populară pentru a petrece într-un spațiu deosebit câteva ore de bună dispoziție și creație comună.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „Poarta de Aur” în parteneriat cu District 15 și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”.

Duminică, 8 februarie a.c., ora 20.00, la District 15, str. Ștefan cel Mare 15 – Caffe Concert cu Stan Tibor și Cserey Csaba. Rezervări de locuri: 0755 970 374.

Duo Stan Tibor (pian) și Cserey Csaba (percuție) s-a înființat în urmă cu doi ani. Au în repertoriu șlagărele anilor ’40 – ’60 în stil caffe concert spre jazz clasic și dixie, muzică de teatru, cabaret, blues, buggie, bossa nova, swing, samba, rumba și multe altele. Sunt cunoscuți în cluburile sătmărene dar și în câteva cluburi din Cluj, Târgu Mureș unde sunt invitați periodic.

Evenimentul este organizat de: Primăria și Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și District 15.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente