Acasă Locale Stiri Satu Mare Centru de colectare și depozitare a legumelor pentru micii producători

Centru de colectare și depozitare a legumelor pentru micii producători

legumeSe dorește realizarea unui Centru de colectare și depozitare a legumelor pentru producătorii agricoli din județul Satu Mare. În cadrul ședinței de bilanț pe anul 2014 a Camerei Agricole,  președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, a declarat că un asemenea centru va veni în sprijinul micilor producători agricoli din județul nostru.

Alături de Ștef, la ședință a participat și directorul Camerei Agricole Satu Mare, Ștefan (Istvan) Fodor.

Ștef spune că un asemenea centru de colectare s-ar putea realiza printr-un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), sau prin fonduri europene.

„O să elaborăm un studiu de prefezabilitate, pentru că trebuie să vedem din ce zone o să aducem produsele, unde ar fi cel mai bine poziționat acest centru de colectare, ca să fie cât mai central și extrem de accesibil pentru sătmăreni și pentru producători. Este un proiect mai vechi la care vrem să îi dăm drumul”, a declarat șeful CJ.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente