Acasă Sport International Michale Schumacher a fost transportat în secret

Michale Schumacher a fost transportat în secret

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost conștient în timpul transferului de la spitalul din Grenoble la cel din Lausanne, organizat în secret, și a avut în majoritatea timpului ochii deschiși, a scris, miercuri, publicația Blick.

Jurnaliștii cotidianului elvețian au descoperit societatea de ambulanță care a efectuat transportul pacientului. Un responsabil al companiei din Viege (cantonul Valais), Mathias Volken, a confirmat că transportul a fost efectuat luni, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Transferul a fost organizat de familia lui Michael Schumacher ca o operațiune a serviciilor secrete, a indicat publicația citată.

Compania a primit un contract pentru a transporta un bolnav de la Grenoble, fără să se știe că este vorba de Michael Schumacher, ci de o persoană cu alt nume.

Personalul de pe ambulanță a fost obligat să predea telefoanele mobile în momentul în care a văzut fața lui Schumacher, care arăta foarte slăbit după cele 170 de zile de spitalizare la Grenoble, unde a fost internat în urma gravului accident suferit la schi, la 29 decembrie 2013, în stațiunea Meribel, a adăugat sursa citată.

Spitalul Universitar din Lausanne este unul dintre cele mai bune din Elveția și aici lucrează neurologi recunoscuți.

sursa:mediafax.ro

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente