Acasă Sanatate Mihaela Curta este noul director al CJAS Satu Mare

Mihaela Curta este noul director al CJAS Satu Mare

Începând de vineri, 2 iulie 2021, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare are un nou director general în persoana doamnei Mihaela Codruța Curta.

În perioada 16.06.2021 – 23.06.2021, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de director general, ca urmare, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a emis Ordinul 650/01.07.2021 privind numirea în funcție pentru un mandat de 4 ani.

În acest context, vineri, 2 iulie 2021, la sediul CJAS, în cadrul unei ceremonii restrănse, în prezența șefilor compartimentelor din cadrul instituției și alături de subprefectul Radu Bud, prefectul Altfatter Tamás a dat citire ordinului de numire în funcție. Noul director general, Mihaela Codruța Curta, are o carieră de peste 20 de ani în sistemul de asigurări de sănătate sătmărean, iar în ultimii șapte ani a ocupat funcția de conducere de director Relații Contractuale.

”Asiguratul este suveran, este scopul existenței instituției noastre. Voi face tot ce-mi stă în putere ca în cei patru ani de mandat la conducerea acestei importante structuri a sistemului de sănătate sătmărean să ne achităm, toată echipa, cu onoare și profesionalism serviciul public în slujba cetățeanului” – a declarat, după instalare, noul director general al Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente