Acasă Locale Stiri Satu Mare Ministrul Răzvan Cucu la Satu Mare

Ministrul Răzvan Cucu la Satu Mare

Vești extraordinare pentru Negrești-Oaș și pentru Țara Oașului!

„Am primit azi cu bucurie la Negrești-Oaș vizita ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, a directorului CNAIR Narcis Neagă și a directorului regional Crina Lăpușan. A fost o vizită aplicată pe problemele și necesitățile pe care le avem în zonă, cu multe rezultate pozitive.

Ministrul Răzvan Cuc și-a luat angajamentul de a găsi soluții pentru realizarea Centurii de ocolire a orașului Negrești-Oaș, pe traseul liniei de cale ferată dezafectată din 2014.

O altă veste importantă care ne-a fost dată este aceea că DN 19 pe tronsonul Livada – Orașu Nou va intra în reabilitare în perioada imediat următoare, iar pe tronsonul Orașu Nou – Huta Certeze -24 km vor fi realizate zilele viitoare reparații curente.

Nu în ultimul rând, ministrul Răzvan Cuc și-a luat angajamentul de a lansa documentația pentru Drumul expres Petea – Baia Mare ( Autostrada Nordului) în această vară!

Ne ținem de cuvânt!” a scris Aurelia Fedorca pe pagina de Facebook.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente