Acasă Economico-social Locale sm Minivacanță în siguranță

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din județ, precum stațiunile agroturistice, Concursul de cai de la Rușeni, Campionatul de Rally Sprint și Festivalul pălincii de la Tășnad unde se preconizează o aglomerare de persoane, jandarmii sătmăreni se vor asigura că siguranța publică primează. Aproximativ 120 de jandarmi vor acționa pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

”În perioada 19 – 21 iunie a.c., pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, aproximativ 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual. Efectivele unității vor asigura măsuri specifice la manifestările prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, la Concursul de cai de la Rușeni, la Campionatul de Rally Sprint și la Festivalul pălincii de la Tășnad” transmite biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean – IJJ Satu Mare.

Totodată jandarmii sătmăreni îi încurajează pe sătmăreni să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

”Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice. În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor. Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!” transmite sursa citată.

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente