Acasă Locale Mircea Albulescu, internat de urgență la Institutul de Boli Cardiovasculare de la...

Mircea Albulescu, internat de urgență la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timișoara

Actorul Mircea Albulescu a fost internat, în noaptea de luni spre marți, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, după ce inițial s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, el acuzând dureri în zona pieptului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Serviciului de Urgențe al Spitalului Județean din Timișoara, Mihai Grecu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în noaptea de luni spre marți s-a prezentat la Urgențe actorul Mircea Albulescu.

”Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgențe, la Spitalul Județean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri în zona pieptului și cu acordul dânsului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a spus Mihai Grecu.

Ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgență, iar medicii au început să îi facă o serie de investigații.

Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.

Maestru al scenei și al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani și joacă pe scena Teatrului Național București.

- Advertisment -

Cele mai populare

Raed Arafat,solicită întărirea măsurilor anti COVID

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, miercuri, că în prezent sunt 368 de localităţi care au depăşit pragul de...

Cresc ajutoarele sociale de la anul

La începutul acestei luni deputaţii au adoptat propunerea legislativă care prevede creşterea indicatorului social de referinţă (ISR) până la valoarea de 1.200...

Masca și apariția cancerului pulmonar

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării...

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Comentarii recente