sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăPoliticaLocalMircea Govor insistă că PSD are promise ambele posturi de viceprimar

Mircea Govor insistă că PSD are promise ambele posturi de viceprimar

Președintele interimar al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunțat în cadrul unei emisiuni difuzate la postul de televiziune Nord Vest TV că au fost inițiate demersurile pentru obținerea celui de-al doilea post de viceprimar al municipiului Satu Mare.

Potrivit social – democratului, a fost trimisă o adresă oficială către primarul Gabor Kereskenyi prin care se solicită respectarea protocolului UDMR-PSD , la fel ca și în cazul majorității de la Consiliul județean.

”Eu nu am glumit când am spus acum o săptămână tot aici la Nord Vest TV că voi solicita și al doilea post de viceprimar pentru PSD. Repet,  nu am nimic personal cu actualul viceprimar Adelin Ghiarfaș, m-am și întâlnit cu el săptămâna trecută și am discutat, dar  eu îmi văd de interesul partidului pe care-l conduc” a spus Mircea Govor.

Cine minte și cine spune adevărul?, în contextul în care primarul Kereskenyi a afirmat public că în momentul de față protocolul încheiat de cele două partide este respectat, lăsând să se subînțeleagă că PSD-ului i-a fost promis un singur post de viceprimar al municipiului Satu Mare.

După aceste demersuri și anunțuri publice, Govor lasă în seama organizației municipale sarcina de a negocia ce de-al doilea fotoliu de viceprimar, dar îi transmite lui Adelin Giarfaș că funcția sa este una politică și rămas fără susținere din partea Partidului Național Liberal care l-a pus în acel scaun, ar fi bine să plece de bunăvoie.

”Am văzut declarația lui ( nr a lui Adelin Ghiarfaș) cu trimitere la Codul Administrativ. Să fim serioși, cunosc și eu treaba cu Codul Administrativ dar îi reamintesc că funcția lui e una politică…Iar acum partidul lui nu l mai susține deci, te duci acasă…” a mai punctat pe subiect, Mircea Govor.

Foto: Gazeta de Nord Vest

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente