Acasă Locale Internationale Mireasa virgină a fugit de regele poligam din Swaziland. Cere azil politic...

Mireasa virgină a fugit de regele poligam din Swaziland. Cere azil politic

rege_65096500Când ai 13 neveste, este imposibil să nu ai probleme în căsnicie. O simte pe pielea lui regele din Swaziland. Nevasta cu numărul 6 l-a părăsit anul trecut, iar una dintre virginele care ar fi trebuit să devină soția cu numărul 14 a fugit în Marea Britanei și a cerut azil politic. 

Cunoscut drept „dansul fecioarelor”, ceremonialul este menit să-i prezinte regelui din Swaziland cele mai frumoase tinere virgine, dintre care să își aleagă o nouă soție. Deși mulți critică acest obicei, sunt tinere care își doresc cu ardoare să fie alese de regele Mswati.

Nu același lucru l-a gândit și tânăra care a fugit din țară pentru că regele ar fi ales-o să-i devină soție, în urmă cu cîțiva ani. Ea a cerut azil politic în Marea Britanie, dar a aflat în urmă cu puțin timp că cererea i-a fost respinsă.

Tânăra de 22 de ani se teme acum că va fi trimisă înapoi în Swaziland și va fi omorâtă pentru că a fugit. Ea a povestit unui cotidian britanic că soțiile regelui sunt păzite zi și noapte și nu au voie să facă ce vor. O dată pe an, însă, regele își trimite nevestele în America la cumpărături.

Realitatea.net 

- Advertisment -

Cele mai populare

Germania aprobă ca alternativă la vaccin, tratamentul administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima ţară din Uniunea Europeană care va folosi acelaşi tratament experimental anti-COVID administrat fostului preşedinte american Donald Trump, a...

„Nouă, creștinilor, nu Covid-19 ne-a schimbat viața, ci întâlnirea cu Hristos”

Da, suntem martorii unei molime care stăpânește pământul și care ne însingurează dar, lăsându-ne copleșiți de gravitatea acestei întâmplări, pare că am...

Usturoiul chinezesc, albit cu clor și plin de pesticide

Usturoiul chinezesc nu este nici pe departe un aliment sănătos. Află ce toxine conţine şi cum îl poţi depista în supermarket!

Israelul interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara

Israelul va interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara, timp de o săptămână, în încercarea de a opri răspândirea...

Comentarii recente