miercuri, februarie 28, 2024
AcasăLocaleInternationaleMireasa virgină a fugit de regele poligam din Swaziland. Cere azil politic...

Mireasa virgină a fugit de regele poligam din Swaziland. Cere azil politic

rege_65096500Când ai 13 neveste, este imposibil să nu ai probleme în căsnicie. O simte pe pielea lui regele din Swaziland. Nevasta cu numărul 6 l-a părăsit anul trecut, iar una dintre virginele care ar fi trebuit să devină soția cu numărul 14 a fugit în Marea Britanei și a cerut azil politic. 

Cunoscut drept „dansul fecioarelor”, ceremonialul este menit să-i prezinte regelui din Swaziland cele mai frumoase tinere virgine, dintre care să își aleagă o nouă soție. Deși mulți critică acest obicei, sunt tinere care își doresc cu ardoare să fie alese de regele Mswati.

Nu același lucru l-a gândit și tânăra care a fugit din țară pentru că regele ar fi ales-o să-i devină soție, în urmă cu cîțiva ani. Ea a cerut azil politic în Marea Britanie, dar a aflat în urmă cu puțin timp că cererea i-a fost respinsă.

Tânăra de 22 de ani se teme acum că va fi trimisă înapoi în Swaziland și va fi omorâtă pentru că a fugit. Ea a povestit unui cotidian britanic că soțiile regelui sunt păzite zi și noapte și nu au voie să facă ce vor. O dată pe an, însă, regele își trimite nevestele în America la cumpărături.

Realitatea.net 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente