Acasă Locale Stiri Satu Mare Mizerie mare în jurul pubelelor. Primăria vrea măsuri de igienizare

Mizerie mare în jurul pubelelor. Primăria vrea măsuri de igienizare

Toți ne dorim un oraș mai curat, însă imaginile primite de la sătmăreni, arată clar că unii cetățeni nu cunosc regulile elementare pentru a păstra curățenia în jurul punctelor de colectare a deșeurilor! Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti a cerut operatorului de salubritate să curețe și să igienizeze și spațiile din jurul punctelor de colectare și Poliției Locale să-și intensifice controalele în zona acestor puncte de colectare a deșeurilor menajere.Totodată facem un apel cetățenilor să nu mai arunce gunoaie lângă tomberone și să anunțe de îndată operatorul de salubrizare pentru a indica adresa exactă și numărul punctului de colectare pentru ca operatorul să intervină ! Doar împreună putem păstra curățenia în orașul nostru.

Se arată într-un comunicat postat de Primăria Municipiului Satu Mare

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente