Acasă Locale Stiri Satu Mare Mocirlă și gropi în mai multe cartiere din Carei

Mocirlă și gropi în mai multe cartiere din Carei

zaganescu-intrare-2garaje

La 4  zile distanță de la ultima zi ploioasă, vă prezentăm  o altă destinație ce concurează pentru titlul de Ștrandul orașului Carei.

Unii dintre locatarii zonei cpt. Zăgănescu din Carei, au fost  deranjați că nu au fost înscriși în competiție  alături de proprietarii garajelor din cartierul Republicii.

După ce au apelat în van la primar și viceprimar, careienii plătitori de taxe și impozite locale din zona Zăgănescu ne-au semnalat și nuă situația cu care se confruntă de ani și ani de zile fără ca cineva din administrația locală să fie interesat de soarta lor.

De 8 ani de zile nu a fost efectuată nici o investiție aici. Pentru a coborî  cu gunoiul la containerele societății de salubrizare ai nevoie de cizme de cauciuc. La fel și dacă ai nevoie de mașina din garaj. Timpul s-a oprit în loc pentru locuitorii  blocurilor din zona Zăgănescu.

….doamnă dragă, apoi aicea nimeni din primărie nu a călcat…. de când stau eu aicea nu am văzut pe nimeni să se intereseze de cum arată locul… ne spun careienii care ne-au chemat să facem poze pentru a trage un semnal de alarmă în ce privește condițiile  în care sunt nevoiți să circule.

Începem cu imagini de la intrarea spre garaje dinspre bdul 25 Octombrie.

Buletin de Carei este supus linșajului mediatic de presa de casă a primarului Kovacs pentru îndrăzneala de a  vă oferi imagini din realitățile careiene, pentru îndrăzneala de a vă ține la curent cu o parte din modul de cheltuire a banului public careian dar nu numai.

Buletin de Carei aduce mulțumiri careienilor care trimit imagini din  locurile fierbinți ale orașului, din zone unde administrația actuală nu a investit nimic în ultimii 8 ani de zile.

zaganescu-garaje11 zaganescu-2garaje

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente