Acasă Sport International Moise Kean, noua senzație a lui Juventus

Moise Kean, noua senzație a lui Juventus

Moise Kean traversează cel mai bun moment al carierei. Puștiul în vârstă de 19 ani a înscris golul victoriei lui Juventus contra lui Empoli și visează să ajungă la nivelul care au dominat fotbalul mondial în ultimul deceniu, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

 

„Sigur că nu sunt Cristiano și Messi, însă sper să ajung într-o zi la nivelul lor, dacă voi munci suficient”, a declarat tânărul atacant al „Bâtrânei Doamne”.

 

Kean a devenit, la 19 ani și 31 de zile, cel mai tânăr jucător care înscrie opt goluri în Serie A de la Mario Balotelli încoace. Actualul atacant al lui Marseille a atins această performanță în 2009, la 18 ani și 242 de zile.

 

„Sunt foarte fericit pentru acest record. Sunt întotdeauna pregătit să bat recorduri”, a mai spus Moise Kean.

 

Atacantul cu tată ivorian e în mare formă: a înscris în ambele meciuri ale naționalei Italiei din martie, cu Finlanda și Liechtenstein, iar partida cu Empoli a fost a treia consecutivă cu gol marcat pentru Kean.

 

Moise Kean a debutat la seniori chiar la Juventus, care l-a împrumutat sezonul trecut la  Verona, pentru care a marcat patru din cele opt goluri din carieră în Serie A.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente