Acasă Sport National Mourinho: "Dacă Piovaccari îi încurcă, David Luiz și Terry nu sînt...

Mourinho: „Dacă Piovaccari îi încurcă, David Luiz și Terry nu sînt jucători de Chelsea!”

Giovanni Becali a dezvăluit că Jose Mourinho i-a explicat înainte de meci cum o va anihila pe Steaua, iar toate cele spuse de portughez s-au adeverit, Chelsea impunîndu-se cu 4-0.

 

„Ce mi-a spus la hotel, între o cafea și un pahar cu apă, s-a întîmplat pe teren. Mi-a explicat: «Giovanni, îi voi sufoca pe Szukala și pe Gardoș, n-o să-i las să-i trimită mingea lui Bourceanu. Îi voi nimici pe extreme. Cine să îmi dea gol? Dacă Piovaccari sau Kapetanos îi vor încurca pe David Luiz și pe Terry,  înseamnă că ei nu sînt jucători de Chelsea. Înfrîngerea cu Basel m-a făcut să studiez și mai mult Steaua, să vreau să îi bat și mai mult».

Toate lucrurile s-au adeverit. Acum mi-e frică să nu terminăm fără puncte. Ar fi rușinos să terminăm pe ultimul loc, cînd grupa ni se părea așa ușoară”, a spus Giovanni Becali la DolceSport.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente