Acasă Locale Municipiul Satu Mare, în scenariul roșu!

Municipiul Satu Mare, în scenariul roșu!

Municipiul Satu Mare este în scenariul roșu, după ce s-a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Barurile și restaurantele se vor închide dacă incidența nu va scădea în cursul zilei de astăzi.

Rata de incidență calculată la nivelul municipiului Satu Mare este de 3,2 cazuri la mia de locuitori. Pe cale de consecință, dacă rata de incidență nu va scădea în cursul zilei de astăzi, atunci restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele și, parțial, școlile se vor închide începând de vineri.

Potrivit scenariului roșu, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. Nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci.

În interiorul centrelor comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici nu se permite exploatarea locurilor de joacă, a sălilor de jocuri, precum și a activității restaurantelor, barurilor, cluburilor și discotecilor.

Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

Sunt interzise organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale.

Activitatea cultelor religioase, inclusiv a slujbelor și rugăciunilor colective, se desfășoară exclusiv în exteriorul lăcașurilor de cult cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare socială.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Regina Elisabeta le răspunde lui Meghan și Harry

Regina Elisabeta a II-a s-a declarat întristată de dificultățile prin care au trecut Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi au vorbit...

Comentarii recente