Acasă Locale Muniție datând din timpul celui de-al Doilea Război Mondial găsită la Blaja

Muniție datând din timpul celui de-al Doilea Război Mondial găsită la Blaja

munitieUn localnic de 46 de ani, din satul Blaja, a apelat joi numărul de urgență 112, sesizând că a găsit un proiectil în pădurea Dolina, din apropierea localității. În locația indicată s-au deplasat de îndată polițiști de investigații criminale și de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Tășnad, precum și specialiști I.S.U și polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Muniția găsită, un proiectil perforant de calibru 76 mm, aflat în stare avansată de corodare, provenind din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost ridicată de echipajul I.S.U în vederea distrugerii.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente