Acasă Educatie&Cultura Muzică de relaxare cu Cserey Csaba, la Carei

Muzică de relaxare cu Cserey Csaba, la Carei

DSC_5903_Miercuri, 22 mai, de la ora 18.00 a avut loc în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi un eveniment extraordinar de relaxare prin percuție cu binecunoscutul muzician Cserey Csaba.

Acele persoane pe care nu le-a speriat ploaia și vremea rea, au avut ocazia să fie călăuzite spre lumea îndepărtată și mistică a muzicii exotice și meditative. „În acest spectacol, cu aceste instrumente orientale, am încercat să redau propria mea stare sufletească spectatorilor care au fost extraordinar de receptivi” – a declarat artistul.

Spectacolul a fost structurat pe două momente artistice distincte. În prima parte percuționistul a îndrumat publicul spre relaxare, iar a două jumătate a reprezentației spectatorii au fost și ei antrenați să participe activ „cântând” la niște instrumente artizanale realizate din peturi.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente