joi, februarie 29, 2024
AcasăSportNationalNaționala de fotbal și-a lansat noul echipament

Naționala de fotbal și-a lansat noul echipament

Cu două zile înainte de amicalul cu Argentina, naționala și-a prezentat noul echipament „Tricolorii” vor îmbrăca noile tricouri în campania de calificare pentru Euro 2016

La eventiment au participat Tătărușanu, Filip, Rusescu, Chipciu, Marica, Rus, Grigore, Gardoș, Mățel și Torje, dar și Ilie Năstase, care are semnat un contract de colaborare cu Adidas încă de pe vremea când era tenismen.

Echipamentele de acasă rămân galbene, dar pe mâneci a apărut o dungă albastră, care se păstreză și pe tricourile de deplasare. Acestea din urmă vor fi roșii, ca și până acum. Jucătorii se declară încântați de noile echipamente: „E foarte frumos și este și foarte comod. Sperăm să avem rezultate cu el”, a declarat Alex Chipciu.

Florin Gardoș, colegul său de la Steaua , l-a completat: „Echipamentul e oarecum retro, așa mi se pare. Ne aduce aminte de echipamentul purtat de națională în anii ’90 „. Marica a preferat însă un discurs oficial: „Suntem mândri să îmbrăcăm tricoul echipei naționale. Această lungă colaborare între Adidas și echipa națională se datorează pasiunii pentru fotbal” . Pe de altă parte, Steliano Filip – debutant la națională – spune că această lansare are o însemnătate deosebită pentru el: „Iau tricoul acesta acasă, fiind și primul al meu la echipa națională”
marica
Ilie Năstase speră că odată cu schimbarea hainelor să se schimbe și obiceiurile: „Băieții ăstia pe care îi avem în față sunt cei mai buni pe care-i avem. Să uităm necalificările și rezultatele trecute, să nu pune presiune pe acești băieți și să fim încrezători în viitor”.

Eduard Masser, reprezentantul Adidas, spune însă că este mulțumit de colaborarea cu naționala noastră, în ciuda insucceselor: „Relația noastră cu echipa națională datează de decenii și sunt mândru că pot fi aici la lansarea noului echipament al naționalei României. Noul echipament pentru meciurile de acasă va fi purtat în meciul cu Argentina. Tricourile sunt inspirate din culorile drapelului național al României și prin acest lucru sperăm să însuflețim întreaga țară să susțină echipa națională”

6 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente