marți, mai 21, 2024
AcasăDivertismentNecazurile din viața ei s-au ținut lanț. Este disperată că este prea...

Necazurile din viața ei s-au ținut lanț. Este disperată că este prea frumoasă

danabobs1_79134800O tânără blondă în vârstă de 21 de ani se plânge că are numai necazuri deoarece este prea frumoasă. Dana Adiva recunoaște că a fost nevoită chiar să renunțe la școală deoarece colegele erau geloase pe ea și îi făceau viața un coșmar.

Dana, aspirantă la profesia de wrestling, și-a povestit viața într-o emisiune de televiziune True Lives. Dana din Chicago a povestit cât de complimentată era în copilărie datorită frumuseții ei, însă odată ajunsă la școală, lucrurile s-au schimbat în rău pentru ea. „Primeam atenție din partea tuturor băieților, iar fetele erau erau de geloase pe mine.”, a spus Dana, care într-un final a renunțat la școală. Tânăra spune că până acum nu a avut șansa să găsească un iubit, deoarece nu era luată în serios.

„Sper să găsesc iubirea într-o zi, însă la felul în care arăt nu este ușor. Când sunt într-o încăpere simt cum toată lumea se holbează la mine”, a mai povestit tânăra. Ea a încercat să-și ascundă frumusețea, optând pentru culoarea brunet și o pereche de ochelari, însă tot nu a ajutat-o. Ba mai mult, s-a și îngrășat și tot nu a scăpat de eticheta pusă. Într-un final, Dana și-a dat seama că lumea trebuie să se schimbe și nu ea. „Cred că voi fi mai frumoasă cu sânii mari!”, a spus Dana, luând decizia de a-și mări bustul.

Realitatea.net

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente