Acasă Divertisment Necazurile din viața ei s-au ținut lanț. Este disperată că este prea...

Necazurile din viața ei s-au ținut lanț. Este disperată că este prea frumoasă

danabobs1_79134800O tânără blondă în vârstă de 21 de ani se plânge că are numai necazuri deoarece este prea frumoasă. Dana Adiva recunoaște că a fost nevoită chiar să renunțe la școală deoarece colegele erau geloase pe ea și îi făceau viața un coșmar.

Dana, aspirantă la profesia de wrestling, și-a povestit viața într-o emisiune de televiziune True Lives. Dana din Chicago a povestit cât de complimentată era în copilărie datorită frumuseții ei, însă odată ajunsă la școală, lucrurile s-au schimbat în rău pentru ea. „Primeam atenție din partea tuturor băieților, iar fetele erau erau de geloase pe mine.”, a spus Dana, care într-un final a renunțat la școală. Tânăra spune că până acum nu a avut șansa să găsească un iubit, deoarece nu era luată în serios.

„Sper să găsesc iubirea într-o zi, însă la felul în care arăt nu este ușor. Când sunt într-o încăpere simt cum toată lumea se holbează la mine”, a mai povestit tânăra. Ea a încercat să-și ascundă frumusețea, optând pentru culoarea brunet și o pereche de ochelari, însă tot nu a ajutat-o. Ba mai mult, s-a și îngrășat și tot nu a scăpat de eticheta pusă. Într-un final, Dana și-a dat seama că lumea trebuie să se schimbe și nu ea. „Cred că voi fi mai frumoasă cu sânii mari!”, a spus Dana, luând decizia de a-și mări bustul.

Realitatea.net

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente