marți, mai 28, 2024
AcasăsusNicolae Ciucă: ,,Investind în tineri, investim în România”. 2 Mai-Ziua Tineretului

Nicolae Ciucă: ,,Investind în tineri, investim în România”. 2 Mai-Ziua Tineretului

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a postat joi de Ziua Tineretului un mesaj prin care anunță că ,,Astăzi, de Ziua Națională a Tineretului, îi celebrăm pe cei aflați la începutul drumului în viață. Este o zi în care ne gândim la viitor, pentru că generația tânără este cea care va decide România de mâine.”

Nicolae Ciucă mai spune că ,,deceniile care urmează vor fi definite de pregătirea și oportunitățile tinerilor de azi, dar și de problemele și provocările pe care le au de înfruntat acum.

Ca premier, am acordat o atenție deosebită programelor de sprijin și de instruire a tinerilor pentru o integrare facilă pe piața muncii. Am acordat facilități celor care vor să își deschidă o afacere și am finanțat sistemul de învățământ, atât ca investiții materiale, cât și ca salarizare, a notat Ciucă.

Orice politician ajuns într-o funcție de decizie are datoria morală de a se asigura că tinerii au parte de condiții care să le favorizeze dezvoltarea profesională și maturizarea armonioasă. Investind în tineri, investim în România, a încheiat șeful PNL.”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente