joi, mai 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareNicolae Mureșan va fi cetățean de onoare al Municipiului Satu Mare

Nicolae Mureșan va fi cetățean de onoare al Municipiului Satu Mare

Acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” al municipiului Satu Mare este tema ședinței extraordinare de joi, 20 aprilie, a Consiliului municipal Satu Mare. Proiectul de horâre a fost inițiat de către grupurile de consilieri PSD și PNL, respectiv de primarul Kereskenyi Gabor.

„Având în vedere:

Activitatea îndelungată de carieră artistică a interpretului de muzică populară pe scenele din întreaga țară și nu numai, unde a reprezentat cu cinste și demnitate tradițiile și portul popular sătmărean;

Aniversarea celor patruzeci de ani de prestigioasă carieră artistică printr-un concert aniversar ce va avea loc în municipiul Satu Mare;

Ne onorează să propunem acordarea titlului de „Cetățean de onoare al municipiului Satu Mare” interpretului de muzică populară Nicolae Mureșan”, se arată în expunerea de motive al proiectului de hotărâre.

De altfel, vineri, 21 aprilie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare va avea loc un concert aniversar dedicat marelui rapsod.

În cadrul concertului, alături de Nicolae Mureșan, pe scenă vor urca artiști consacrați precum: Nicolae Furdui-Iancu, Sava Negrean-Brudașcu, Ioan Bocșa, Veta Biriș, Florentina și Petre Giurgi, etc.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Biletele le puteți găsi la caseria Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare (tel.: 0261-714997)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente