Acasă Locale Stiri Satu Mare Noi absolvenți în cadrul proiectului HUSKROUA

Noi absolvenți în cadrul proiectului HUSKROUA

absolventi

Cursanții și organizatorii cursului de calificare HUSKROUA/1101/041 au avut parte de o experiență inedită, în cadrul examenului de certificare a competențelor în domeniul catering-ului rural și țesătorie. Acest examen a avut o probă scrisă, cu 12 întrebări, și o probă practică, cu sarcini individualizate. A doua zi, a fost proba orală, desfășurată în fața comisiei.

Toate cele patru echipe de câte zece persoane din fiecare țară, România, Ungaria, Slovacia și Ucraina, s-au prezentat onorabil, cursanții noștri au fost lăudați pentru performanța lor. Examenul s-a terminat cu bine, printr-o socializare realizată între profesori și elevi.

„Și această experiență, ca și toate celelalte activități desfășurate în cadrul proiectului HUSKROUA/1101/041 de echipa școlii condusă de profesorul Baranyai Tiberiu, contribuie la dezvoltarea noului Centru de competență al școlii”, este de părere prof. dr. Vlaicu Popescu, directorul Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare.

Atât cursanții cât și organizatorii cursului de calificare desfășurat în cadrul unui proiect cu patru țări, au avut parte de o experiență nouă. În comparație cu procedurile uzuale întâlnite la cursurile noastre de calificare adulți, de data aceasta, examenul de certificare a competențelor a fost unul mult mai complex.

În prima zi a examenului timp de o oră cursanții au răspuns în scris la 12 întrebări formulate din materia de pregătire, după care s-a desfășurat proba practică, pe bază de bilet extras, cu sarcinile individualizate.

A doua zi, a urmat examenul oral, cursanții răspunzând în fața comisiei la întrebările extrase.

Toate cele patru echipe de câte 10 persoane din fiecare țară, România, Ungaria, Slovacia și Ucraina, s-au prezentat onorabil, cursanții noștri au fost lăudați pentru performanța lor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente