luni, aprilie 22, 2024
AcasăSanatateNoi acuze la adresa personalului medical de la Unitatea Primiri Urgențe. Un...

Noi acuze la adresa personalului medical de la Unitatea Primiri Urgențe. Un bărbat putea să moară

O sătmăreancă susține că soțul ei a fost neglijat la Unitatea Primiri Urgențe, fapt ce putea să îl coste viața. Concret, femeia susține că soțul dumneaei s-a prezentat la UPU cu dureri abdominale puternice, însă i s-a făcut doar o perfuzie, fără alte analize ori investigații, și apoi a fost trimis acasă.

În urma unui consult la o clincă privată, a reieșit că necesită investogații rgente care s-au finalizat cu o operație de apendicită.

Femeia a povestit întâmplarea într-un grup pe Facebook și cert este că în secțiunea „comentarii„ foarte multe persoane au scris că și ele au avut experiențe neplăcute la UPU.

Iată mărturia femeii

”Miercuri, la ora 03.00 noapte, am sunat la ambulanță pentru că soțul meu a avut dureri mari de burtă (…) a ajuns la UPU unde nici măcar un medic nu s- dus la el să îl întrebe ce s-a întâmplat sau ce probleme are. A primit o perfuzie la ora 4 dimineață, fără să îl vadă un medic sau să îi facă analize (…) la ora 7 dimineața l-a lăsat acasă, soțul a zis că nu vrea să vină acasă că tot are dureri și mai mari!

Nu l-a ascultat nimeni, a venit acasă că nu a vrut să îl țină. Au spus că nu are ce să facă cu el. (…) când am ajuns acasă, am sunt la o clinică privată unde am zis să ne dea de urgență la un consult gastro. Au fost foarte amabili și ne-au făcut programare în urgență. Ne-a primit o doamnă doctor.

În ecografie s-a văzut că are intestinele inflamate și a zis că vede o problemă mare și să mergem înapoi la urgență să îi facă un CT și analize. Ne-a dat bilet să mergem, iar când am ajuns la Urgență o asistentă l-a văzut pe soț că e acolo și i-a zis cu un ton ridicat: ”da tu ce faci aicea iar? Soțul nu i-a zis nimic, că nu mai putea de durere.

A venit un medic chirurg și i-a făcut analizele și CT, în care s-a văzut că are apendicită acută și a trebuit să ii facă operatie urgent! Că dacă nu îi făcea, pe azi deja era perforată, așa mi-a zis chirurgul … (doar atâta pot să spun: putea să moară un om nevinovat, un tată, un soț (…)”.

Care a fost experiența dumneavoastră la Unitatea Primiri Urgențe? Ați depuse plângere, v-au fost soluționate acestea?

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente