sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăEconomico-socialSocialSucevean prins în Petea cu permis fals. Bărbatul l-ar fi cumpărat din...

Sucevean prins în Petea cu permis fals. Bărbatul l-ar fi cumpărat din Ucraina pentru 300 de euro

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea cercetează un sucevean care la controlul de frontieră a prezentat un permis de conducere fals, aparent eliberat de către autorităţile din Ucraina.

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Suceava.

Aceasta conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în Polonia. În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de conducere prezentat la control, aparent eliberat de către autorităţile din Ucraina, nu este un document autentic.

Conducătorul auto a declarat că a obţinut permisul de conducere în Ucraina, contra sumei de 300 de euro, fără a fi urmat cursurile unei şcoli de şoferi. Bărbatul şi-a continuat călătoria, în calitate de pasager, maşina fiind condusă de către un coleg de-al său, aflat şi el în autoturism.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

FOTO: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente