Acasă Locale Stiri Satu Mare Noi decizii luate de Comisia de Circulație Satu Mare

Noi decizii luate de Comisia de Circulație Satu Mare

Membrii Comisiei de Siguranță a Circulației au dat aviz favorabil pentru amenajarae unui sens giratoriu pe Drumul Careiului în dreptul Hypermarket-ului Real. Totodată, în cadrul ședinței s-au discutat mai multe propuneri înaintate de firme sau de persoane juridice.

S-a pus în discuție următoarea ordine de zi:
1.DRM DRAXLMAIER solicită amplasarea unei oglinzi rutiere la intersecția străzii Dorobanților cu calea de acces spre poarta nr. 2 a societății.
Concluzie: se vor lua măsuri pentru igienizarea zonei, după care se va stabili dacă este sau nu necesară amplasarea oglinzii.
2. S-a reanalizat solicitarea lui Emil Silaghi domiciliat pe strada Fântânii nr. 18 privind aprobarea accesului pentru aprovizionarea restaurantului “Fântâna cu Bere”, de pe strada Transilvaniei.
Concluzie: s-a acordat aviz favorabil, cu condiția ca traficul să nu fie stânjenit pe perioada aprovizionării.
3. Locatarii blocurilor 1,3,5 și 7 din Piața 25 Octombrie solicită amplasarea unor stâlpișori pentru a împiedica parcarea mașinilor pe căile de acces pentru pietoni.
Concluzie: s-a acordat aviz favorabil.
4. S-a reanalizat solicitarea Feliciei Vida reprezentant Euroregal privind amplasarea unor stâlpi de protecție la limita trotuarului pe strada Ravensburg nr. 2 în dreptul rampei de acces (propusă) pentru persoanele cu dizabilități la farmacia mai sus menționată.
Concluzie: s-a acordat aviz favorabil, se vor monta stâlpișori.
5. Alexandru Văleanu solicită aviz pentru documentația privind amenajare “Spălătorie auto, birouri și cafe bar S+P+1” pe strada Botizului.
Concluzie: s-a acordat aviz favorabil.
6. Dr. Adriana Moldovan, medic șef UPU-SMURD solicită autorizarea a cinci locuri de parcare pentru personalul UPU, în fața instituției.
Concluzie: recomandare pentru parcarea autovehiculelor angajațiilor UPU să se facă în curtea spitalului.
7. S-a rediscutat solicitarea lui Florin Frunzar, domiciliat pe strada George Călinescu nr. 36 care vine cu rugămintea găsirii unei soluții pentru mutarea stației de autobuz din dreptul imobilului sus menționat, la această adresă funcționează și un atelier de reparații auto iar accesul este în permanență blocat de oprirea autobuzelor în stație cât și de persoanele care așteaptă în stația de autobuz. De asemenea vine cu propunerea instituirii sensurilor unice pe străzile Călinescu și Anghel Saligni.
Concluzie: se va muta stația de autobuz din fața imobilului mai sus menționat, în fața terenului viran.
Diverse: s-a aprobat amenajarea unui sens giratoriu în fața magazinului Real.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente