sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareNoi proiecte la Turț

Noi proiecte la Turț

În sala de ședințe a Primăriei Turț au fost prezenți, luni, 31 martie la conferința de presă, Mircea Govor -vicepreședinte Consiliul Județean Satu Mare; Ioan Ciupac -primarul comunei Turț; Raul Băbțan – director cancelarie, Instituția Prefectului Satu Mare; Mircea Ciocan- Prefectura județului Satu Mare; Mariana Tiution- director adjunct Liceul tehnologic Angel Saligny Turț; secretarul Primăriei Turț; consilierul pe problemele romilor din Primăria Turț; membrii echipei de proiect.

Managerul de proiect a deschis evenimentul, mulțumind invitaților și Primăriei pentru sprijinul acordat desfășurării evenimentului. Managerul de proiect a prezentat proiectul: finanțatorul, promotorul, justificarea, obiectivele, principalele activități și rezultatele estimate.

În continuare au luat cuvântul invitații. Domnul vicepreședinte al Consiliului județean, Vasile Mircea Govor, s-a declarat deosebit de încântat de acest proiect, felicitând promotorul și echipa de proiect, fiind un proiect deosebit, o idee novatoare care implică participarea copiilor de mai multe etnii. Fiind vorba de copii, și-a exprimat sprijinul neconcodiționat pentru derularea activităților proiectului. De asemenea, a menționat că primarul este o persoană deschisă la colaborare și care sprijină orice activitate

Dl.Raul Băbțan, din partea Prefecturii județului a arătat că proiectul reprezintă o expresie firească a

Dl.Primar al comunei Turț a menționat, că încă din faza de acord de principiu, când proiectul se redacta, a avut încredere în organizația promotoare, fiind de acord cu propunerea de proiect. Primăria sprijină derularea proiectului punând la dispoziție spațiul în care va funcționa Centrul de dialog multicultural pentru copii și participând financiar la lucrările de renovare și de reabilitare a clădirii.

D-na Gergely Liliana-expert activități artistice în proiect face de 30 de ani activități artistice cu copiii și este dornică să lucreze în continuare cu echipe multietnice de copii.

Dl.Gergely Valentin-expert activități tehnice în proiect, este onorat să facă parte din echipa de proiect și să învețe copii să construiască diverse modele, având la activ un palmares frumos de premii la concursuri naționale de modele.

Evenimentul s-a încheiat cu un dialog cu reprezentanții presei, care au aflat durata proiectului, bugetul acestuia și când se preconizează începerea activităților, respectiv deschiderea Centrului.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente