marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareNoul prefect al județului Satu Mare a fost instalat în funcție

Noul prefect al județului Satu Mare a fost instalat în funcție

Darius Grațian Filip, noul prefect al județului Satu Mare a fost instalat în funcție. Ceremonia a avut loc în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ în prezența directorului Direcției Generale pentru relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului de Interne, Teodor Iulian Gheorghe, a parlamentarilor sătmăreni Ioana Bran, Romeo Nicoară și Turos Lorand, a subprefectului Altfatter Tamas, a președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, a șefilor de instituții, dar și a unor primari sau consilieri județene. Bineînțeles, nu a lipsit nici fostul prefect, Radu Bud.

Teodor Iulian Gheorghe a dat citire ordinului de eliberare din funcție a fostului prefect, Radu Bud, și de numire în funcție a noului prefect, Darius Filip.  Apoi l-a felicitat pe fostul prefect pentru activitatea depusă, și i-a urat mult succes lui Darius Filip în această funcție, și a recomandat o mai bună colaborare între instituții.

În continuarea ceremoniei, noul prefect al județului Satu Mare a depus jurământul.

În cuvântul său, ce a urmat acestui moment, Radu Bud i-a urat mult succes noului prefect al județului Satu Mare.

La rândul său, noul prefect, Darius Filip a mulțumit Guvernului pentru încrederea acordată prin această investire și i-a asigurat pe reprezentanții administrației locale că va fi un partener loial. Acesta a mai adăugat că pornește la drum cu trei priorități mari, promite că va avea o relație corectă cu instituțiile statului dar și cu administrația locală. Consideră că județul Satu Mare are potențial iar Instituția Prefectului trebuie să rămână etalon.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente