sâmbătă, iunie 15, 2024
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Nagy Zsuzsana Yvette: ''Omenia, un lucru rar în ziua de...

Interviu cu Nagy Zsuzsana Yvette: ”Omenia, un lucru rar în ziua de astăzi și orice am face trebuie să lăsăm loc de „Bună ziua”

1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Mă numesc Nagy Zsuzsana Yvette. M-am născut în 10 iulie 1996, în Tășnad, jud. Satu Mare. Am absolvit Liceul Tehnologic Tășnad iar momentan studiez la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

2. Cum arată în viziunea ta bărbatul ideal?

2. Bărbatul ideal este un bărbat „simplu” dar complicat. Trebuie să fie puternic, să aibă încredere în el, să fie cu picioarele pe pământ și să aibă personalitate.

3. Dacă ai fi pentru o zi primar, ce ai schimba în Tășnad?

3. Aș investi în modernizarea centrelor de agrement atât pentru tineri cât și pentru cei mai în vârstă și în amenajarea căilor de acces cu o infrastructură bună. Turiștii ar fi atrași de stațiunea noastră și economia întregului oraș ar avea de câștigat.

4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

4. Impactul este destul de mare în rândul tinerilor de azi care din curiozitate, teribilism sau anturaj au început să devină prieteni cu aceste droguri.

5. Ce hobby-uri ai?

5. Îmi place să citesc, îmi plac ieșirile în natură, îmi place muzica și îmi place să călătoresc.

6. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”!?

6. Oricine poate să ajungă domn, unii chiar din întâmplare. Omenia, un lucru rar în ziua de astăzi este importantă și orice am face trebuie să lăsăm un loc de „Bună ziua”.

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?

7. Cel mai mult apreciez la un om sinceritatea. Prefer să am în jurul meu persoane sincere care să-mi spună cu adevărat ce gândesc.

8. Ce înseamnă Tășnad pentru tine?

8. Tășnad pentru mine este locul unde m-am născut. Oriunde mă va purta viața, mă voi întoarce cu drag.

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

9. Categoric, banii sunt importanți. Rău este că în societatea noastră capitalistă, banii au devenit atât de importanți încât ei obsedează minți și schimbă destine.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

10. Bărbații au forță și putere, iar femeile au inteligență și „plămădesc” esența. Așa că o lume condusă de bărbați e doar o aperenta. Ea a fost mereu condusă de femei doar că acest lucru nu se vede. 

11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

11. Vă mulțumesc și eu de asemenea! Eu aș propune să fim mai buni unii cu alții, să avem răbdare, să nu vânăm greșeli și să nu irosim discuții neconstructive. Mai frumos și mai constructiv decât să criticăm ar fi să ne ajutăm unii pe alții, să învățam unii de la alții. 

A consemnat  Adrian Bilanici

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente