luni, aprilie 22, 2024
AcasăSportLocalNoutăți în lotul echipei de fotbal CSM Olimpia Satu Mare

Noutăți în lotul echipei de fotbal CSM Olimpia Satu Mare

Fotbaliștii de la CSM Olimpia Satu Mare au reluat pregătirile pentru sezonul competițional care va dubuta pe 11 martie. Băieții s-au reunit luni dimineață.

La primul antrenament de după vacanță a fost prezent aproape tot lotul, senegalezul Gueye Mansour urmând a se alătura colegilor în zilele următoare, iar portarul Eduard Berbeacă a fost operat în decembrie și va lipsi aproximativ șase luni.

La reuniuniea de luni s-au prezentat doi jucători noi: fundașul dreapta, Ioan Gorba (19 ani) este originar din Bixad iar în acest sezon a jucat la echipa din liga a 3-a – CS Ocna Mureș. Celălalt jucător este mijlocașul de bandă în vârstă de 21 ani, Alexandru Mărieș care a jucat în Liga a 2-a la Minaur Baia Mare.

Pe parcurs sunt așteptați să se alăture și cei doi juniori care au suferit accidentări grave în toamnă, și au fost operați, Bogdan Jeler și Adrian Rad. Fischer Péter și Sütő Zalán au părăsit echipa sătmăreană.

În această săptămână jucătorii vor efectua câte un antrenament pe zi, vizitele medicale iar sâmbăta se vor deplasa în localitatea clujeană Iclod, unde vor juca primul meci amical împotriva revelației din acest sezon a Ligii a 2-a, Unirea Dej.

Campionatul Ligii a 3-a se va relua pe 11 martie cu ultimele trei etape din sezonul regular, urmat de meciurile de play-off – obiectivul echipei noastre fiind calificarea în această grupă valorică.

CSM Olimpia Satu Mare a terminat sezonul de toamnă pe locul doi din seria a 10-a, la egalitate de puncte cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud.

CSM OLIMPIA SATU MARE, LOTUL ACTUAL

Portari: Iulian Anca-Trip, Eduard Berbeacă (accidentat)

Jucători de câmp: Răzvan Prodan, Mihăiță Mureșan, Adrian Bura, Orte Hernando Rodrigo, Baior Denis, Adrian Micaș, Raphael Popovici, Svarczkopf István, Zsiga Ervin, Barth Kevin, Raul Ziman, Adrian Ciul, Barna Antal, Cătălin Vaida, Ciprian Brata, Călin Vădan, Gueye Mansour, Alex Negrea, Ionuț Nistor, Bogdan Jeler (accidentat), Adrian Rad (accidentat).

Noutăți: Ioan Gorba, Alexandru Mărieș.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente