joi, aprilie 25, 2024
AcasăSanatateO altă elevă a decedat la Spitalul Județean Satu Mare

O altă elevă a decedat la Spitalul Județean Satu Mare

O altă elevă a decedat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare pe parcursul lunii ianuarie 2023, scriu colegii de la ObiectivSM.

Potrivit sursei menționate în data de 17.01.2023, la ora 14.10, o minoră în vârstă de 14 ani a fost transferată cu elicopterul SMURD de la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare având bronhopneumonie severă, în comă hipercapnică și ventilată mecanic.

”Menționăm că pacienta suferea de amiotrofie spinală, boală congenitală degenerativă progresivă neuromusculară, cu malformația toracelui, condiție medicală care constituie un factor vulnerabilizant major pentru evoluția infecțiilor respiratorii și durata de viață în general”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare pentru ObiectivSM.

La momentul transferului, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare s-au instituit procedurile de terapie intensivă corespunzătoare.

”Starea generală afectată sever la momentul internării evoluează nefavorabil și pacienta intră în stop cardiorespirator resuscitat timp de 40 minute, fără răspuns, la ora 15.52 fiind declarat decesul”, mai spun reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente