Acasă Locale Internationale O celebră actriță de la Bollywood, găsită moartă în locuința ei ...

O celebră actriță de la Bollywood, găsită moartă în locuința ei

jiah-khanActrița Jiah Khan a fost găsită moartă în locuința ei din orașul indian Mumbai, potrivit poliției, care nu a precizat împrejurările în care a murit vedeta de la Bollywood. Poliția face cercetări în continuare, câutând informații la vecinii vedetei, potrivit CNN.

Jiah Khan, în vârstă de 25 de ani, a debutat în 2007 alături de Amitabh Bachchan și a continuat colaboreze cu actori celebri, inclusiv cu Aamir Khan și Akshay Kumar. Actrița s-a născut la New York și a crescut în Londra înainte de a merge în Mumbai pentru o carieră la Bollywood.

Moartea ei a provocat un șoc în industria filmului. Ultimul film în care a jucat a fost o comedie din 2010, „Housefull”, în care a avut un rol secundar.

Realitatea.net

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente