Acasă Locale Stiri Satu Mare O femeie a fost amendată pentru alertarea nejustificată a organelor de...

O femeie a fost amendată pentru alertarea nejustificată a organelor de Poliție

Ieri, în jurul orei 14.00,  o femeie în vârstă de 62 de ani, din localitatea Negrești Oaș a sesizat polițiștilor prin apelul unic de urgență 112 faptul că ar fi fost victima unei infracțiuni de furt, comisă pe raza municipiului Satu Mare, respectiv din poșetă i-ar fi fost sustrasă suma de 13.000 euro.

De îndată ce s-a înregistrat apelul de urgență,  polițiștii e investigații criminale  au demarat toate procedurile necesare pentru identificarea în cel mai scurt timp a persoanelor  vinovate de comiterea infracțiunii. De asemenea oamenii legii au făcut verificări  dându-și seama de adevăratele intenții ale femeii, care a alarmat în mod nejustificat organele de Poliție, întrucât aceasta a încercat să însceneze furtul sumei de 13.000 euro, bani pe care aceasta nu-i avea asupra sa.

Irina D. a fost sancționată contravențional cu amenda de 1000 lei  pentru alertarea nejustificată a organelor de Poliție.

Reamintim că, potrivit O.U.G. 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru apeluri de urgență, apelarea abuzivă a numărului de urgență 112 și alertarea organelor specializate de intervenție constituie contravenții și se sancționează cu amendă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente