duminică, decembrie 10, 2023
AcasăsusO fetiță dispărută de acasă, căutată de părinți, polițiști și voluntari

O fetiță dispărută de acasă, căutată de părinți, polițiști și voluntari

Vivien Dragoș, o fetiță în vârstă de 10 ani a dispărut de acasă duminică, 6 octombrie, în jurul orei 12.30. Copila își are domiciliul pe strada Toamnei nr. 65 A, apartament 4. Vivien Dragoș este elevă în clasa a IV-a la Școala “Octavian Goga” din Satu Mare.

În cursul zilei de azi, 8 octombrie o echipă de 12 voluntari din cadrul Asociației “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” unde Vivien este asistată au ieșit în oraș pentru a o căuta pe fetiță. Voluntarii lipesc afișe cu fotografia copilei în speranța că cineva îi va conduce pe urmele copilei dispărute. Coordonatorul echipei, Daniel Someșan a declarat că fetița a fost văzută în mai multe zone din oraș printre care și la Real. “Vreau să vă spun că se descurcă bine pe mijloacele de transport în comun și credem că mai degrabă a fugit de acasă decât că a dispărut. Dar motivul pentru care a plecat de acasă îl vom afla doar după ce o găsim. Azi după-amiază a fost văzută ajutând un bătrân să treacă strada la nici 100 de metri de domiciliul ei. Știe să se întoarcă acasă dar din anumite motive nu vrea. Mai târziu a fost văzută cu o geantă în spate. Nu știm ce să credem. Poate s-a întors pe furiș acasă și a luat cu ea haine? Nu știu ce să spun. Bani are la ea și ne-am gândit că poate cerșește deși nu a mai făcut așa ceva niciodată. Azi vom sta până târziu în zona Real, în speranța că la un moment dat va apare”, a declarat Daniel Someșan.

Acesta mai spune că Vivien a fost căutată împreună cu echipaje ale Poliției și pe malurile Someșului și în zona lacului Cubic “dar am renunțat deoarece multe persoane ne-au sunat și ne-au spus că au văzut-o în oraș. La început ne-am gândit la tot ce poate fi mai rău dar Vivien trăiește”.

Potrivit celor declarate de mama copilei dispărute, Andrea Dragoș, fetița a fost văzută în cursul zilei de ieri de către șoferul unui autobuz. Acesta i-a povestit mamei că fetița a urcat în autobuz în cartierul Carpați II cu alți doi copii mai mari și a coborât în zona hypermarket-ului Real. Tot în cursul zilei de ieri, Vivien a fost văzută și de o colegă de clasă în zona Piața Mică. “În această dimineață la intersecția străzilor Barițiu și Toamnei o colegă dea ei i-a găsit abonamentul. Niciodată nu a mai făcut așa ceva. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu știu unde să o mai caut. Rog pe toți cei care pot să dea informații despre locul în care se află fetița mea să ne sune imediat sau să sune la Poliție”, spune mama fetiței dispărute.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente