Acasă Locale Stiri Satu Mare O firmă din Medieșu Aurit oferă zeci de locuri de muncă

O firmă din Medieșu Aurit oferă zeci de locuri de muncă

Viceprimarul comunei Medieșu-Aurit, Radu Iancu și directorul unei societăți care produce mobilier tapițat pentru export, Michaela Leiner au solicitat sprijinul instituțional al prefectului județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram pentru a reuși completarea echipei de muncitori. Solicitarea vine în contextul în care la audiențele săptămânale de la nivelul Instituției Prefectului se prezintă nenumărate persoane care au nevoie de un loc de muncă.

Societatea cu capital german, cu sediul în comuna Medieșu-Aurit oferă zeci de locuri de muncă atât pentru muncitori calificați cât și pentru cei necalificați. Conducerea societății a anunțat că oferă salarizare atractivă în funcție de productivitate și realizări personale, bonuri de masă și diferite premii. Transportul către și de la sediul firmei este asigurat de societate pentru angajații cu domiciliul în Satu Mare, Iojib, Livada, Apa și Odoreu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente