Acasă Locale Stiri Satu Mare O italiancă ajută copii străzi din Satu Mare

O italiancă ajută copii străzi din Satu Mare

O voluntară din Italia a lucrat 9 luni cu copii străzii din Satu Mare. Giulia Natella a fost voluntar la Asociația Stea si a implementat un proiect internațional de voluntariat care se încheie odată cu plecarea ei, in 12 decembrie.

Giulia a venit în Romania după ce a cunoscut problemele copiilor si tinerilor din comunitatile de romi care trăiesc la periferia Romei. S-a hotarat sa faca ceva pentru acesti copii, chiar acasa la ei.

În perioada petrecuta in Satu Mare, Giulia i-a invatat zilnic să socializeze, să-și insusească elemente de igiena personala si prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, curatenie in folosul comunitatii  dar si activitati de gradinarit si reciclare si valorificarea deseurilor.

Viceprimarul Marcela Papici care a venit la prezentarea activitații Giuliei s-a aratat impresionată de aceasta.

Activitatea Giuliei are puterea acelor exemple care pot influența comunitatea in schimbarea mentalitatii cu privire la ajutorarea  celor mai putin norocoși.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente