Acasă Locale Stiri Satu Mare La Carei, 2015 aduce două abrogări de taxe locale

La Carei, 2015 aduce două abrogări de taxe locale

Proiectul  de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului Local de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Carei pe anul 2014 a fost aprobat cu unanimitate de voturi la ședința Consiliului Local din data de 3 decembrie 2014.

Singura intervenție la acest punct de pe ordinea de zi a fost a consilierului liberal Ilie Ciută care și-a exprimat aprobarea pentru bugetul propus,”chiar dacă este la limită”,dar a solicitat câteva lămuriri de la primarul Kovacs legate de neincluderea sumei de 2,2 milioane de lei ,” suma pe care ați avansat-o în presa județeană,,,ati spus că mâine semnăm pentru acesti bani, ca  înțelegere avută cu cei de la Guvern în perioada electorală”.

nu de aici face parte,nu în această rubrică…” a fost răspunsul primit  de consilierul Ciută la interpelarea sa,primarul continuând explicațiile cu expresii identice cu cele folosite  în articolele  denigratoare  la adresa consilierului Ciută, publicate  în presa  de casă a primăriei Carei.

Proiectul rectificării  bugetare a fost aprobat cu propunerile consilierului Ilie Ciută,făcute în Comisia Economică,de abrogare a taxei pentru eliberarea certificatului de nomenclatura stradală și adresa propusă și a taxei de eliberare a autorizațiilor pentru a desfășura o activitate economică.

Conform celor propuse de consilierul Ciută,aceste taxe nu se vor mai plăti în anul 2015.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente