sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăEconomico-socialSocialO minune de fetiță are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul

O minune de fetiță are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul

O familie din Supuru de Jos, județul Satu Mare, este greu încercată și ne cere tuturor ajutorul pentru a o putea salva pe fetița lor în vârstă de doar 6 anișori.

Natalia este bolnavă de cancer, un diagnostic crunt de care a aflat în urmă cu un an. De atunci fetița a fost supusă tratamentului cu chimioterapie în Cluj și București, însă organismul micuței nu răspunde la tratament astfel încât părinții îi caută salvarea în străinătate.

„Numele nostru este Bianca și Ionel si suntem parintii Natalyei, o fetita de doar 6 ani, bolnava de Cancer – Neuroblastom suprarelanian drept stadiul IV cu metastaze. Am primit socanta veste despre aceasta boala, in urma cu aproximativ 1 an, cand am si inceput tratamentul cu chimioterapie la Cluj, iar mai apoi am continuat la Bucuresti. Rezultatele nu sunt tocmai bune, in sensul ca fetita nu raspunde cum se asteptau medicii la acesta, asa ca am hotarat sa mergem la o clinica in strainatate, mai exact in Franta sau Turcia, pentru a continua acolo procedurile. Din pacate costurile sunt imense si depasesc cu mult posibilitatile noastre, asa ca va rugam din suflet sa ne sustineti pentru a salva viata fetitei noastre”, este mesajul familiei Bîrsan.

Evident, costurile tratamentului efectuat în străinătate depășește cu mult posibilitățile financiare a celor doi părinți, dar cu ajutor din partea oamenilor cu suflet mare suma necesară se poate strânge iar Natalia poate fi tratată cât mai repede.

„Încă nu știm costurile intervenției decât cu aproximatie (cca 30-40.000€)+costurile pentru transplant cu celule stem, fiindcă suntem în legatură cu cele 2 clinici. Așteptăm răspunsuri oficiale și concrete în urma analizei dosarului nostru, dar avem nevoie să strângem cât mai repede bănuții pentru a nu pierde timpul și pentru a nu se înrăutăți situația. Vă mulțumim din suflet și ne punem speranța în dumneavoastră, încă o dată că nu veți rămâne indiferenți și ne veți ajuta, așa cum ați făcut-o și în alte cazuri cu copii bolnavi.”, mai spun prăinții Nataliei.

Donațiile se pot face în conturile de mai jos:

Bîrsan Bianca Maria

EURO:RO19BTRLEURCRT0488177202

RON:RO69BTRLRONCRT0488177202

SWIFT:BTRLRO22

MAMA

RAIFFEISEN BANK

RON: RO04RZBR0000060017267388

BT PAY:0747506264

BT PAY 0771615319

Părinții vă sunt recunoscători și numai dacă veți distribui mesajul lor si astfel va ajunge la alte persoane care poate au posibilitatea de a dona pentru minunea lor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente